Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253BERU Βοηθητικό εξάρτημα συναρμολόγησης μπουζί

Ασφαλής αντικατάσταση μπουζί χωρίς αυτά να στραβώνουν!

Λόγω του σχετικά μεγάλου ανοίγματος της υποδοχής των μπουζί υπάρχει κίνδυνος κατά την εγκατάσταση και την αφαίρεση των μπουζί με μία προέκταση, το μπουζόκλειδο να εισαχθεί λοξά και να σπάσει το μονωτήρα των μπουζί. Το αποτέλεσμα: αποτυχίες ανάφλεξης λόγω σπινθηρισμών εξαιτίας υψηλής τάσης στο σπασμένο μονωτήρα του μπουζί που μπορούν να καταστρέψουν τον καταλύτη.

Το εργαλείο συναρμολόγησης της BERU (ZMH002) για χρήση σε όλα σχεδόν τα μοντέλα αυτοκινήτων εισάγεται απλώς στην προέκταση του μπουζί 3/8“ και πιέζεται στην υποδοχή του μπουζί. Το μπουζόκλειδο διατηρείται κατ' αυτόν τον τρόπο παράλληλο με την υποδοχή και δεν μπορεί να στραβώσει.

 
ZMH002 mpouzi katestrameno
zk werkzeuge03 0Αριστερά: Μια ματιά στο χώρο του κινητήρα καθιστά σαφές το πρόβλημα της εγκατάστασης: Τα μπουζί των σύγχρονων πολυβάλβιδων κινητήρων βρίσκονται σε τέτοιο βάθος στην κυλινδροκεφαλή που μπορούν να εγκαθίστανται ή να αφαιρούνται μόνο με μία προέκταση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει στράβωμα!

Κέντρο: Το εύρος της υποδοχής συμβάλλει επιπρόσθετα στο στράβωμα του μπουζόκλειδου ή της προέκτασης.

Δεξιά: Με το εργαλείο συναρμολόγησης μπουζί 002 της BERU παρέχεται η δυνατότητα βιδώματος και ξεβιδώματος του μπουζί χωρίς κίνδυνος να στραβώσει. Κατ' αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται ρωγμές στο μονωτήρα και τα επακόλουθα προβλήματα, όπως π.χ. διαλείψεις και αποτυχίες ανάφλεξης που μπορούν να καταστρέψουν τον καταλύτηZKF01 1
Beru Γράσο συνδέσμου μπουζί - Προλαμβάνει τα βολταϊκά τόξα (ZKF01)


Μετά την αντικατάσταση των μπουζί, συχνά εμφανίζονται σποραδικές αστοχίες ανάφλεξης σε ολόκληρο το εύρος στροφών του κινητήρα. Αιτία είναι τα βολταϊκά τόξα στο αυχένα του μπουζί, τα οποία με τη σειρά τους προκαλούνται από διαρροές, φθορές ή ευαισθησίες στις υποδοχές των μπουζί.

Η λύση:
Πριν από την τοποθέτηση του μπουζί, εφαρμόστε μια λεπτή στρώση γράσου μπουζί BERU στον (λείο ή ραβδωτό) αυχένα του μπουζί. Σημαντικό: ελέγχετε πάντοτε τους ακροδέκτες των μπουζί και αντικαθιστάτε εάν χρειάζεται. Ειδικά με τα μονά και τα διπλά πηνία ανάφλεξης με συνδέσμους τύπου βύσματος, συνιστάται η ανανέωση των ακροδεκτών μαζί με τα μπουζί - δεδομένου ότι είναι συχνά εύθραυστα και επομένως παρουσιάζουν διαρροές στη στεγανή περιοχή του μπουζί.

Εφαρμόστε το γράσο συνδέσμου μπουζί BERU απευθείας στο βύσμα προτού βιδώσετε το μπουζί – για προστασία ενάντια στις ευαισθησίες και τα βολταϊκά τόξα. Σημαντικό: ελέγχετε πάντοτε τους ακροδέκτες των μπουζί και αντικαθιστάτε εάν χρειάζεταιGKF01
Beru Γράσο τοποθέτησης προθερμαντήρων
(GKF01)

Οι καμένοι προθερμαντήρες είναι δυστυχώς μέρος της καθημερινότητας του συνεργείου,
κοστίζοντας τόσο από άποψη χρόνου όσο και από άποψη εκνευρισμού.


Η λύση
Εφαρμογή του ειδικού γράσου BERU στη βάση και το σπείρωμα του προθερμαντήρα κατά την αντικατάστασή του,
προλαμβάνει τη διάβρωση, αποτρέποντας έτσι τη διείσδυση της υγρασίας και διευκολύνοντας την αφαίρεση.Beru Κλειδί για μπουζί Bi-Hex (SW14)


Εάν ένα μπουζί Bi-Hex τοποθετείται με «κανονικά» κλειδιά μπουζί, αυτό μπορεί να προκαλέσει φθορά στο Bi-Hex. Αλλά ακόμη και με τα κλειδιά που υποτίθεται ότι είναι κατάλληλα για τα μπουζί Bi-Hex και λειτουργούν με ελατήρια συγκράτησης, η τριβή των μετάλλων μπορεί να προκαλέσει τάση υπερπήδησης, οδηγώντας επομένως σε ταχεία αποτυχία των μπουζί.

Τα κλειδιά μπουζί Bi-Hex της BERU έχουν στρογγυλεμένες γωνίες στις 12 άκρες, αποφεύγοντας έτσι την εφαρμογή φορτίου στην κεφαλή Bi-Hex του μπουζί. Χάρη στους ενσωματωμένους μαγνήτες συγκράτησης, προσφέρει επίσης το ειδικό όφελος της σταθεροποίησης μόνο μέσω της μαγνητικής δύναμης. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει μεταλλική τριβή στο μονωτή.

SW14 SW14 1

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Αποδοχή