Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253
Philips Pocket and Head compact LED light

Ο Philips LED επαναφορτιζόμενος φακός RCH6 έχει σχεδιαστεί για όλες τις γρήγορες εργασίες επιθεώρησης. Η συμπαγής του σχεδίαση και το εξαιρετικά δυνατό φως, έντασης 130lm, σε συνδυασμό με το στήριγμα κεφαλής, το καθιστούν εξαιρετικά εύχρηστο και ευέλικτο. Έτσι δεν θα μείνετε ποτέ στο σκοτάδι όταν προσπαθείτε να εντοπίσετε ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέριες!

Περιστρεφόμενη κεφαλή 90°

Χάρη στην περιστρεφόμενη κεφαλή έως 90°, μπορείτε να ρυθμίσετε τη γωνία και την κατεύθυνση τη δέσμης του φωτός, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, αλλά και η ευρεία γωνία δέσμης 90° φωτίζει μεγάλες επιφάνειες για την εργασία σας!

RCH6 4 techno

Επαναστατικός σχεδιασμός με διπλή εφαρμογή τσέπης και κεφαλής


Ο μοναδικός σχεδιασμός του LED φακού RCH6 σε συνδυασμό με το μέγεθός του (μέγεθος τράπουλας) και τον καθιστά εξαιρετικά εύχρηστο. Χωράει σε κάθε τσέπη, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φακός κεφαλής για ελευθερία κινήσεων στα χέρια.

RCH6 headlamp technoΙσχυρός μαγνήτης & λειτουργία find-me

Με το νέο ισχυρό μαγνήτη, μπορείτε να συνδέσετε το εργαλείο σε μεταλλικές επιφάνειες για συντήρηση hands-free. Και όταν ο φακός βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, ένα κόκκινο φως αναβοσβήνει, χωρίς να επηρεάζει την αυτονομία της μπαταρίας. Έτσι, χάρη στην καινοτόμο λειτουργία find-me, είσαστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε ποτέ τον φακό!


RCH6 5 techno RCH6 6 techno


Ισχυρή αντοχή σε κρούση & Προστασία από νερό και σκόνη

Συμμορφώνοντας στα διεθνή πρότυπα για αντοχή στις κρούσεις, κατάταξη IK07, ο Philips LED φακός RCH6 διαθέτει ισχυρό περίβλημα σχεδιασμένο να αντέχει στο πιο σκληρό περιβάλλον εργασίας. Με ανθεκτική κατασκευή και πολλαπλή σφράγιση, ο φακός είναι εξαιρετικά ανθεκτικός σε υγρά (νερό, υγρούς διαλύτες) και προστατεύεται από τη σκόνη, κατάταξη IP54.


RCH6 ik07 techno


Νικήστε το σκοτάδι με απαλό φυσικό φως!

Οι επαγγελματικές φακοί εργασίας της Philips διαθέτουν ισχυρά LED για έντονο λευκό φως και φωτεινή ευρεία δέσμη για να αποτρέψουν το σκοτάδι. Ο LED φακός RCH6 είναι σχεδιασμένος για τη βελτιστοποίηση της ευκρίνειας και της όρασης με λευκό φως στα 6000K όπου βελτιώνει την οπτική άνεση για εργασία χωρίς κόπωση. Με ένταση στα 130 lumens είστε βέβαιοι ότι δεν θα μείνετε στο σκοτάδι ενώ προσπαθείτε να εντοπίσετε ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.


RCH6 headlamp 6000K techno


Νέα προηγμένη μπαταρία μακράς διαρκείας και εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η επαναφορτιζόμενη φακός LED Philips RCH6 διαθέτει προηγμένη τεχνολογία μπαταριών για μεγάλη αυτονομία, έως και 4,5 ώρες σε λειτουργία ECO και εξαιρετικά γρήγορη επαναφόρτιση σε λιγότερο από 1 ώρα. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία διαρκεί 5 φορές περισσότερο από τις κανονικές, προσφέροντας 1500 κύκλους φόρτισης, αντί του μέσου όρου των 300 κύκλων. Χάρη σε αυτή την μπαταρία, η διάρκεια ζωής του LED φακού θα είναι μεγαλύτερη!


RCH6 baterry technoΕπικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Αποδοχή