Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Philips Racing Vision Auto Express Product Award 2018!

Το Auto Express είναι το βρετανικό εβδομαδιαίο περιοδικό με τις καλύτερες πωλήσεις και η μόνη έκδοση στη χώρα όπου δοκιμάζει τακτικά νέα προϊόντα και αξεσουάρ αυτοκινήτων. Η σειρά Philips Racing Vision βραβεύτηκε για ακόμα μία χρονιά, ως η καλύτερη λάμπα στα βραβεία Auto Express Product Awards 2018!

Το περιοδικό Auto Express εξέτασε 10 ζεύγη λαμπτήρων υψηλής απόδοσης, όπου υποβλήθηκαν σε διαφορετικές δοκιμές για τον προσδιορισμό της ποιότητας του φωτός, του μήκους δέσμης, της φωτεινότητας και της ακρίβειας του φωτεινού σχεδίου.

Το περιοδικό Auto Express αναφέρει: "Ακόμα και στην αναθεωρημένη δοκιμή μας, οι λάμπες Philips Racing Vision είναι οι καλύτερες της κατηγορίας, από το 2016. Προσφέρουν ένα έντονο φως και ανώτερη απόδοση, παρά το γεγονός ότι έχει διάρκεια περίπου 200 ωρών. ".

Οι Philips Racing Vision παρέχουν έως 150% φωτεινότερη δέσμη, παρέχοντας καλύτερη ορατότητα και καλύτερη αντίθεση. Είναι πιθανώς οι ισχυρότεροι λαμπτήρες αλογόνου που παράγονται ποτέ!

Σε μια απροσδόκητη κατάσταση κινδύνου, ο χρόνος αντίδρασης είναι το παν! Ακόμα και μερικές εκατοντάδες κλάματα του δευτερολέπτου μπορεί να κάνει μια σημαντική διαφορά στην ασφάλεια των οδηγών. Η ανώτερη απόδοση της δέσμης φωτός Philips Racing Vision βοηθά τους οδηγούς να εντοπίζουν ταχύτερα τους κινδύνους και να διατηρούν τον έλεγχο του οχήματος ανεξάρτητα από τις οδικές συνθήκες. Σχεδιάζονται για να κάνουν τη νυχτερινή οδήγηση πιο ευχάριστη, διασκεδαστική και απλή.



Philips Racing Vision
Η ειδική θερμοκρασία χρώματος στις Philips Racing Vision, έως και 3.500⁰Kelvin βοηθά τα μάτια των οδηγών να εστιάζουν καλύτερα. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί έχουν περισσότερο έλεγχο και εμπιστοσύνη και μπορούν να απολαύσουν ένα πιο άνετο και ασφαλές ταξίδι. 

 
Ανακαλύψτε περισσότερα για τη σειρά Philips Racing Vision.

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.