Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253

Ηλεκτρόδια Ανάφλεξης

H Beru παρέχει μονά ή διπλά ηλεκτρόδια ανάφλεξης και συστοιχίες  ηλεκτροδίων που προορίζονται για την ανάφλεξη που πραγματοποιείται με έναν ή περισσότερους πόλους ή για την επιτήρηση φλόγας με μέτρηση ιοντικού ρεύματος. 

Χάρη στην εξελιγμένη κεραμοποιία του εργοστασίου της Beru κατασκευάζονται  μονωτές από υψηλής ποιότητας αλουμίνια (>95%). Η κατασκευαστική μέθοδος προσαρμόζεται στις συνθήκες κατασκευής και χρήσης του ηλεκτροδίου ανάφλεξης: Είτε πρόκειται για ηλεκτρόδια ισοστατικής συμπίεσης και λείανσης είτε για ηλεκτρόδια στα οποία το κεραμικό υλικό ψεκάστηκε- διαδικασία με την οποία μπορούν να διαμορφωθούν τα πιο περίπλοκα σχήματα με μεγάλη ακρίβεια και να ενσωματωθούν στη συστοιχία των ηλεκτροδίων. Επιτυγχάνεται: εξοικονόμηση χώρου, περισσότερη ασφάλεια και μείωση του κόστους συναρμολόγησης.

Παράδειγμα καινοτομιών αποτελεί το ειδικά διαμορφωμένο κεραμικό σώμα με αντοχή στη θραύση και διηλεκτρική αντοχή καθώς και το μεσαίο ηλεκτρόδιο δύο τμημάτων, που είναι στερεωμένο αεροστεγώς με τήξη γυαλιού και χαρακτηρίζεται για την υψηλή μηχανική του ευστάθεια. 

Περισσότερες πληροφορίες για τους τύπους των ηλεκτροδίων ανάφλεξης θα βρείτε στο  ένθετο της Beru:

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.